Välkommen till CyberGymnasiet Malmö!

Min ambition är att erbjuda dig en utbildning som ger dig en så bra grund som möjligt för att studera vidare eller göra dig förberedd på yrkeslivet. Jag tycker också att det är väldigt viktigt att du skaffar dig goda minnen att bära med dig resten av livet. Här tror vi på dig, din vilja och din förmåga att nå dina mål. Mina lärare är engagerade och utmanar och inspirerar dig så att du ska nå så goda resultat som möjligt samtidigt som du mår bra och utvecklas som människa.
Lärande är en rolig, utmanande och ständigt pågående process. Därför söker vi ständigt nya vägar för att komma vidare inom pedagogisk utveckling. Vi arbetar aktivt med elevinflytande och att ge våra elever en insyn i hur världen ser ut utanför skolans fyra väggar. Vi ämnesintegrerar, programintegrerar och samarbetar med andra skolor, arbetslivet och har vänskolor utanför Sveriges gränser.
Jag tror på att välmående ger resultat. Därför jobbar vi aktivt med att skapa en god stämning på skolan. Vi har flera återkommande traditioner och många andra aktiviteter på skolan som skapar gemenskap, trivsel och samhörighet. Det märks i relationen mellan personalen och dig som elev och i relationen mellan eleverna. Hos oss kommer du utmanas, utvecklas och lära dig nya saker i en trygg och utmanande miljö.
Förutom hög kvalitet på undervisningen så tror jag att vägen till kunskap är omtanke, glädje och gemenskap. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning och vi tycker att det är viktigt att vi bryr oss om varandra, både i och utanför skolan. För om du trivs kommer du att lyckas bättre!

Välkommen till CyberFamiljen!

//Lotta Juvin

Plats för personlighet

Vår idé går ut på att ge elever med ambitioner inspirerande gymnasieutbildning i centrala lokaler i Sveriges största städer. Vi växer med vår personal, som under lång tid tillsammans med eleverna byggt en kultur och värdegrund där det finns plats för personlighet.
Vi vet att fler når resultat om vi ser våra elever som individer med olika behov, och inspirerar dem att själva vara med och utveckla sina talanger.