Öpppet hus

Det spelar ingen roll vem du är när du kommer…

Du kommer att få en plats för personlig utveckling och en verktygslåda för att klara en föränderlig verklighet. Målet är att du ska känna att du har överträffat dig själv när du är färdig med dina studier. Du ska ha plats att flyga fritt mot stjärnorna eller mot trädtopparna

… för det spelar stor roll vem du är när du går och att du kan välja din egen väg in i framtiden.

Välkommen

Rektor Annika Hanberger

Plats för personlighet

Vår idé går ut på att ge elever med ambitioner inspirerande gymnasieutbildning i centrala lokaler i Sveriges största städer. Vi växer med vår personal, som under lång tid tillsammans med eleverna byggt en kultur och värdegrund där det finns plats för personlighet.

Vi vet att fler når resultat om vi ser våra elever som individer med olika behov, och inspirerar dem att själva vara med och utveckla sina talanger.

Prova en dag på Cyber

Bra schema, god mat, får man SL-kort?

Vill du testa att vara vår gymnasieelev för en dag? Är det något särskilt program du funderar på? Vad gör man mellan lektionerna och hur ser lokalerna ut? Är det bra stämning och är maten god?

I februari har vi prova-på-dagar där du får möjlighet att delta på lektioner inom just det program du är intresserad.

Tills vi ses – följ oss på Facebook och Instagram

Facebook Instagram