Cybergymnasiet Göteborg

Se vår film

Välkommen till CyberGymnasiet Järntorget

Vi  erbjuder dig en utbildning som ger dig en bra grund för att studera vidare och gör dig förberedd för yrkeslivet.

På CyberGymnasiet Järntorget arbetar en engagerad och kunnig personal som inspirerar och stöder dig i dina studier.. Vi vill skapa en framtidstro som gör att du blir medveten och engagerad att lära dig så mycket som möjligt. När du vet vad du vill är vi beredda att hjälpa dig med alla våra resurser för att du ska nå dina mål.

Jag tycker det är viktigt att din gymnasietid ger dig goda minnen som du bär med dig resten av livet. Därför jobbar vi aktivt med att skapa en god stämning på skolan. Vägen till kunskap är omtanke, glädje och gemenskap.

Välkommen till oss!

Maria Lissmatz

"Här går elever ifrån många olika länder, du blir accepterad vem du än är"

EK-elev

“Programmet som räddar din framtid när du behöver läsa en grundskolekurs och slipper gå om ett helt år”

IM-elev

"En bra plats för gemenskap"

NA-elev

"Kunskapen är viktigare än betyget."

EE-elev

"På Cybergymnasiet finns det alltid en vuxen att vända sig till, oavsett om det är ens lärare eller ej"

NA-elev

"Teknik programmet är väldigt intressant där du får lära dig saker du har inte fått lära dig i grundskolan"