Hur fungerar det med luncher?

Vi har en fin matsal dit mat levereras varje dag från ett cateringföretag.

Har skolan ett Café?

Vi har ett café precis vid skolans entré på våning 2.  I caféet kan du köpa finns både fika, mackor och dryck till bra priser. Här kan du se caféet i 360 grader.

Hur långa skoldagar har man?

Det kan se olika ut beroende på årskurs och program men ramtiderna för varje skoldag är mellan 08:00-16:00. Är du nyfiken på att se ett schema för ett specifikt program kan du kontakta vår SYV.

Hur kommer jag i kontakt med olika personer på skolan?

Här hittar du alla kontaktuppgifter till vår personal.

Om man hamnar efter i någon kurs, finns det något stöd att få då?

Det finns möjlighet att varje vecka besöka Lärande Fri Tid där du kan få både läxhjälp från flera lärare och stöd från vår specialpedagog. Vi har också flera kompletteringsdagar under läsåret där du får hjälp av dina lärare att komma ikapp.

Hur många elever är det i en klass?

Vi har ca 20-25 elever i varje klass.

Vilka moderna språk erbjuder ni?

I dagsläget erbjuder vi spanska, franska och tyska.

Hur många elever går på skolan?

Ca 300 elever.

Vart ligger skolan?

Vid Järntorget, mitt i centrala Göteborg på Pusterviksgatan 9, 2 tr.

Kan jag besöka skolan?

Självklart! Först och främst hänvisar vi till våra öppna hus men vi erbjuder även “prova på dagar” då du får följa med en dag på det program du är intresserad av.