Så här går det till

1. I Göteborg sker ansökan via Gymnasieintagningen(indra) i Göteborg. De skickar ett brev till samtliga elever i åk 9 med information om hur du söker till gymnasiet. Sedan är det bara att följa deras anvisningar.
  2. Läs mer på Gymnasieantagningen(indra). Där informerar Gymnasieantagningen om alla skolor och utbildningar i Göteborgsregionen som ingår i det regionala samarbetet.
  3. När du skickat in ansökan:känn dig nöjd och lugn. Nu har du gjort ditt val och vi skall tillsammans börja på din resa mot ditt nästa mål i livet. Vilket det än må vara.

CyberGymnasiet är riksrekryterande som alla fristående skolor. Det innebär att du får söka till oss oavsett vilken kommun du bor i.

Viktiga datum

10 december kl.08:00  Elevinloggningen och gymnasievalet öppnar.

3 februari kl.16:00  Sista ansökningsdag – Gymnasievalets webbansökan stängs.

16 april kl.10:00  Preliminärantagningen är klar. Du kan ta del av resultatet på gymnasieantagningen.

25 juni kl.13:00  Slutantagningen är klar – elevinloggningen öppnar.  Du kan logga in på gymnasieantagningen och ta del av ditt antagningsbesked.