Välkommen till CyberGymnasiet Järntorget

Vi  erbjuder dig en utbildning som ger dig en bra grund för att studera vidare och gör dig förberedd för yrkeslivet.

På CyberGymnasiet Järntorget arbetar en engagerad och kunnig personal som inspirerar och stöder dig i dina studier.. Vi vill skapa en framtidstro som gör att du blir medveten och engagerad att lära dig så mycket som möjligt. När du vet vad du vill är vi beredda att hjälpa dig med alla våra resurser för att du ska nå dina mål.

Jag tycker det är viktigt att din gymnasietid ger dig goda minnen som du bär med dig resten av livet. Därför jobbar vi aktivt med att skapa en god stämning på skolan. Vägen till kunskap är omtanke, glädje och gemenskap.

Välkommen till oss!

Maria Lissmatz

Plats för personlighet

Vår idé går ut på att ge elever med ambitioner inspirerande gymnasieutbildning i centrala lokaler i Sveriges största städer. Vi växer med vår personal, som under lång tid tillsammans med eleverna byggt en kultur och värdegrund där det finns plats för personlighet.

Vi vet att fler når resultat om vi ser våra elever som individer med olika behov, och inspirerar dem att själva vara med och utveckla sina talanger.

Prova på dag på Cyber

Vill du testa att vara vår gymnasieelev för en dag? Är det något särskilt program du funderar på? Vad gör man mellan lektionerna och hur ser lokalerna ut? Är det bra stämning och är maten god?

Fyll i formuläret genom att klicka på fliken elev för en dag så kan du få svaren! Vi har Cyberambassadörer som lotsar dig genom skolan och dagen.