Hej!

Just nu surrar luften av frågor, råd, rykten och stress. Du ska inte bara bestämma vad du ska gå utan också var och helst varför. Det finns mycket att tänka på, men vi vill att du ska veta en sak:
Väljer du CyberGymnasiet kommer vi ha ett enda mål: att du ska lyckas.
Lyckas i skolan, i livet och i framtiden. Därför kommer våra lärare möta dig där du är och tillsammans med dig utvecklas mot målen.
Oavsett om du väljer Frisör eller Natur har vi salarna med rätt utrustning, men också utrymmena dit du kan dra dig undan när du behöver det.
Du kommer bli en del av vår Cyberfamilj och utvecklas tillsammans med oss, inte bara i dina ämnen utan även som person. Tillsammans upptäcker vi världen genom böcker, VR och studiebesök, det skapar minnen som räcker långt efter att studentmössan gulnat.

Kom, så gör vi det tillsammans!