Prova att vara elev för en dag på CyberGymnasiet

Vill du testa att vara vår gymnasieelev för en dag? Är det något särskilt program du funderar på? Vad gör man mellan lektionerna och hur ser lokalerna ut? Är det bra stämning och är maten god?

Kom och prova på att vara elev för en dag på CyberGymnasiet!

Vad händer när jag kommer på besök?

När du besöker oss som elev för en dag samlas vi kl. 10:30 på skolan. Vår rektor och SYV håller i en introduktion innan du får följa med på en rundtur i skolan och sedan äter vi lunch tillsammans. Efter lunchen får du vara med på några av våra lektioner på det program du är intresserad av. Dagen avslutas med att du kan ställa frågor till rektor och SYV.

För att boka in dig kontaktar du vår SYV Ann-Charlotte eller vår administrativa chef Elvedina.

E-post till Ann-Charlotte: anncharlotte.sjoberg@cybergymnasiet.se

E-post till Elvedina: elvedina.rastoder@cybergymnasiet.se