Öppet hus- Digitalt

Välkommen till CyberGymnasiet Malmö!

Min ambition är att erbjuda dig en utbildning som ger dig en så bra grund som möjligt för att studera vidare eller göra dig förberedd på yrkeslivet. Jag tycker också att det är väldigt viktigt att du skaffar dig goda minnen att bära med dig resten av livet. Här tror vi på dig, din vilja och din förmåga att nå dina mål. Mina lärare är engagerade och utmanar och inspirerar dig så att du ska nå så goda resultat som möjligt samtidigt som du mår bra och utvecklas som människa.
Lärande är en rolig, utmanande och ständigt pågående process. Därför söker vi ständigt nya vägar för att komma vidare inom pedagogisk utveckling. Vi arbetar aktivt med elevinflytande och att ge våra elever en insyn i hur världen ser ut utanför skolans fyra väggar. Vi ämnesintegrerar, programintegrerar och samarbetar med andra skolor, arbetslivet och har vänskolor utanför Sveriges gränser.
Jag tror på att välmående ger resultat. Därför jobbar vi aktivt med att skapa en god stämning på skolan. Vi har flera återkommande traditioner och många andra aktiviteter på skolan som skapar gemenskap, trivsel och samhörighet. Det märks i relationen mellan personalen och dig som elev och i relationen mellan eleverna. Hos oss kommer du utmanas, utvecklas och lära dig nya saker i en trygg och utmanande miljö.
Förutom hög kvalitet på undervisningen så tror jag att vägen till kunskap är omtanke, glädje och gemenskap. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning och vi tycker att det är viktigt att vi bryr oss om varandra, både i och utanför skolan. För om du trivs kommer du att lyckas bättre!

Välkommen till CyberFamiljen!

//Lotta Juvin

Plats för personlighet

Alla vill vi hitta vår väg i livet, det som motiverar oss att gå ur sängen på morgonen och det som ger oss en möjlighet att göra skillnad; för oss själva, våra närmaste och vår omgivning. Kanske vågar vi inte säga det högt, kanske vet vi inte riktigt vad vi vill eller så vet vi vad vi vill men inte hur vi ska gå till väga? På CyberGymnasiet ser våra engagerade och kompetenta pedagoger till att du får vara dig själv och hjälper dig att hitta din väg in i framtiden genom inriktad undervisning och spännande samarbeten med verkligheten utanför skolan. Du är unik och det unika med CyberGymnasiet är att vi hjälper dig ta vara på alla dina bästa egenskaper. Det finns bara en du och det finns bara ett CyberGymnasiet, tillsammans skapar vi plats för din personlighet.