Cybergymnasiet stockholm

Se vår film

Öpppet hus

DET SPELAR INGEN ROLL VEM DU ÄR NÄR DU KOMMER…

Du kommer att få en plats för personlig utveckling och en verktygslåda för att klara en föränderlig verklighet. Målet är att du ska känna att du har överträffat dig själv när du är färdig med dina studier. Du ska ha plats att flyga fritt mot stjärnorna eller mot trädtopparna

… för det spelar stor roll vem du är när du går och att du kan välja din egen väg in i framtiden.

Välkommen

Rektor Annika Hanberger

"Tycker att mentorerna är bra på att lära känna eleverna och att man satsat på estetprogrammet bra satsat på."

Elev på estetprogrammet

"Att man kan hitta personer som har samma intresse som en själv."

Elev åk 2

"Lärarna hjälper en när man behöver och visar att de bryr sig, alla i klassen är vänner så man har alltid någon att vara med."

Elev åk 2

"Jag är väldigt nöjd med min mentor. Tycker att hon är den bästa jag har haft :). Jag tycker även om google classroom-systemet som används. Det är mycket mer effektivt och lättanvänt än de flesta program som jag tidigare har använt."

Elev åk 2

"Jag tycker att lärarna är trevliga och omtänksamma."

Elev på naturprogrammet

"Jag tycker att det fungerar mycket bättre här om man jämför med hur det var i grundskolan. Man har mer frihet och själv ansvar och det är här man avgör vad man ska göra med livet."

Elev på ekonomiprogrammet.

"Bra lärare, bra planering, bra mat, stora klassrum."

Elev på teknikprogrammet.

"Jag är väldigt nöjd med mina lärare då de bemöter mig på ett bra sätt och försöker med all deras makt att hjälpa mig förstå."

Elev åk 1

"Jag är nöjd med hur skolan ständigt jobbar för att klasser ska fungera och att alla ska må bra och nå deras mål."

Elev på samhällsprogrammet