Öpppet hus

Schoolsoft - Skoladministrativt sysytem

SchoolSoft gör det enkelt för vårdnadshavare att ta del av sina ungdomars skolarbete.
Det är ett enkelt, webbaserat program som är utformat för att hjälpa vårdnadshavare, lärare och elever att kommunicera med varandra och hålla ordning på det dagliga skolarbetet.

SchoolSoft erbjuder insyn och transparens. När vårdnadshavaren loggar in finner de information om elevens kunskapsutveckling.

Vårdnadshavaren ska även rapportera sjukfrånvaro och kan skicka meddelande till enskilda lärare. Om det skulle hända att en elev har oanmäld frånvaro låter SchoolSoft vårdnadshavaren få reda på detta samma dag.

Ny vårddnadshavare på Cybergymnasiet stockholm

Är du ny vårdnadshavare* till elev på CyberGymnasiet Stockholm?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att erhålla användaruppgifter till SchoolSoft.
Vi vill kunna nå dig med utskick, men även få fatt i dig om något mot all förmodan skulle hända din son eller dotter i skolan.

*Vårdnadshavare kan vara biologisk förälder, kontaktperson eller liknande.

Inlogg till schoolsoft för ny vårdnadshavare