Öppet hus

Öppet hus

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Prova-på-dag

Prova-på-dag

Skapa användarvänliga hemsidor och appar

Efterfrågan på webbutvecklare är stor och fortsätter ständigt att växa. Allt fler företag genomgår en digita­iseringsresa och webbutvecklare har kommit att bli en viktig del av personal­styrkan. Det innebär att du som webbutvecklare kommer att kunna jobba inom en rad olika och spännande branscher i framtiden.

Som webbutvecklare arbetar du med att utveckla olika produkter och tjänster för webben. Det kan handla om webbplatser, webbapplikationer, kampanjhemsidor eller e-handelssystem. Under utbildningen kommer du att få lära dig att jobba med olika webbhotell och lära dig hur man tar fram användarvänliga hemsidor och smarta appar på bästa sätt. Vi har full utrustning på skolan och kompetenta lärare inom området.

Under din APL kommer du att få använda dina kunskaper i praktiken och antingen praktisera på webbyråer eller IT-avdelningar på större företag. Som webbutvecklare kan din personliga utveckling gå snabbt. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes med många välbetalda arbetsmöjligheter.

Vill ditt företag samarbeta med oss?

Poängplan

Inriktning: Dator- och kommunikationsteknik 400
Dator- och nätverksteknik 100
Elektronik och mikrodatorteknik 100
Kommunikationsnät 1 100
Nätverksteknik 100
Programfördjupning: Nätverkstekniker Webbutveckling 800
Webbutveckling 1 100
Cad 1/Cad 2 100
Kommunikationsnät 2 100
Nätverkssäkerhet 100
Nätverksadministration 100
Support och hemservice 100
Nätverksteknologier 100
Webbutveckling 2 100