Digitalt Öppet Hus

Studenten 2021, information till elever

Studenten 2021, information till anhöriga

Aktiviteter efter skoltid

Vi vet att skolan är så mycket mer än en plats för lärande, det är även en viktig mötesplats där du träffar både nya och gamla kompisar. Tillsammans växer vi som personer och på CyberGymnasiet samlas frisinnade människor från hela staden, med olika bakgrunder och nya perspektiv.

Lärande Fri Tid är en unik möjlighet för dig att få ut mer av din gymnasietid, att umgås med elever från olika program och bildas i sådant som rör livet både i och utanför skolan. Vi erbjuder aktiviteter direkt kopplade till skolan, såsom studiehjälp och matematikstuga, men ägnar oss även åt kreativa, roliga och nyttiga aktiviteter inom allt möjligt, från musik, film och spel till dans, MMA och yoga.

Lärande Fri Tid är till för att ge dig ett friare utrymme på skolan, där du får utlopp för dina passioner och själv får vara med och forma upplägget.