Öppet hus

Öppet hus

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Alla vill vi hitta vår väg i livet, det som motiverar oss och det som ger oss en möjlighet att göra skillnad; för oss själva, våra närmaste och vår omgivning. Kanske vågar vi inte säga det högt, kanske vet vi inte riktigt vad vi vill eller så vet vi vad vi vill, men inte hur vi ska gå till väga?

På CyberGymnasiet ser våra engagerade och kompetenta pedagoger till att du får vara dig själv. Vi hjälper dig att hitta din väg in i framtiden genom inriktad undervisning och spännande samarbeten med verkligheten utanför skolan.

Du är unik och det unika med CyberGymnasiet är att vi hjälper dig att ta vara på alla dina bästa
egenskaper. Det finns bara en du och det finns bara ett CyberGymnasiet.

Tillsammans skapar vi plats för din personlighet.

Trygghet och studiero

För oss är det viktigt att alla våra elever känner sig trygga i vår skola. Det ska vara en inkluderande plats där man kan vara sig själv och utvecklas på bästa möjliga sätt utifrån sina egna behov och förutsättningar.

Vi har höga krav på studiero och vi vill att du ska trivas och känna dig trygg på vår skola.

Engagerad personal

CyberGymnasiet är en skola som är engagerad i sina elever. Det är viktigt för oss att det går bra för dig i skolan och att du trivs.

Rektor, lärare, mentorer, elevhälsoteamet och annan skolpersonal arbetar tillsammans för att du ska uppleva att din utbildning är meningsfull och för att skapa de bästa förutsättningarna för att du ska nå dit du vill utifrån dina behov och ambitioner.

Skolans personal hjälper dig bland annat med att påminna om läxor och prov, hjälpa till med studieplanering, peppa dig till att komma till skolan eller planera inför vidare studier. Du är helt enkelt omgiven av människor som bryr sig.

Pedagogik som förbereder inför yrkesliv eller vidare studier

För att kunna lära sig saker behöver man utmana sig själv, men också ha roligt. På vår skola arbetar engagerade och duktiga lärare som ser till att undervisningen är varierad, intressant och spännande.

Vi har lärarledda lektioner och en pedagogik som förbereder våra elever inför yrkeslivet eller vidare studier som väntar efter gymnasiet. Våra lärare på de yrkesförberedande programmen har branscherfarenhet och delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter från arbetslivet för att du ska lyckas på bästa möjliga sätt utifrån dina behov och förutsättningar.

På våra studieförberedande program arbetar lärare som är väl insatta i vad du behöver lära dig inför vidare studier på högskola eller universitet.

Dessutom har vi hårsalong, välutrustade laboratorium, VR-studio, medieredaktion, ateljéer och musikstudios, där du får kombinera teori och praktik. Därför kan du vara helt säker på att du får en bra grund att stå på inför framtida yrkesliv eller vidare studier.